‚óŹ  Traject Werkfit Maken

 

Het traject Werkfit Maken van het UWV bestaat uit 3 hoofdactiviteiten en Marie-José & Moniek kijken tijdens een intakegesprek samen met jou wat jij nodig hebt om weer klaar te zijn om stappen te kunnen zetten richting werk.

 

  • Versterken van werknemersvaardigheden

KeulardsMBrouwers richt zich hierbij op het vergroten van de sociale activiteiten, aanbrengen van structuur en het aanleren van arbeidsritme.

  • Verbeteren persoonlijke effectiviteit 

Na een lange ziekteperiode is jouw mentale en/of  fysieke conditie verslechterd. We gaan samen werken aan bewustwording, inzicht in eigen functioneren, het opnieuw krijgen van zelfvertrouwen, grenzen en prioriteiten stellen, het nemen van verantwoordelijkheid en keuzes maken, met als resultaat een weer weerbaar persoon die de arbeidsmarkt durft te benaderen.

  • Arbeidsmarktoriëntatie 

In dit onderdeel van een Werkfit Maken traject wordt gekeken naar passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties en hoe deze in te kunnen zetten in verband met werk. Je verzamelt informatie over welke functies, beroepen, sectoren en soorten organisaties bij jou passen. Je krijgt meer te weten over de invloed van de sfeer, cultuur, structuur, identiteit van organisaties en wat dat voor invloed op jou heeft. Met deze informatie selecteer je organisaties waar je graag zou willen en kunnen werken. We gaan zo richting geven aan je zoektocht en daarmee gaan we de kans vergroten om de vacature te vinden die goed bij je past. Want hoe gerichter en bewuster je solliciteert hoe groter de kans op succes! Ook zorgen we samen met jou voor een actueel onderscheidend CV en per vacature voor een passende motivatie.

 

 

KeulardsMBrouwers werkt al jaren samen met het UWV in Venlo. 

 

Ook in deze trajecten zie je onze kenmerkende aanpak terug: persoonlijk, enthousiast en met oog op resultaat!